Boek Draakje Durf en de drakenadem

Over het boek:
Toen Draakje Durf nog heel klein was, leken veel dingen vanzelf te gaan. Spelen, eten, slapen en ook... ademen. Want ademen dat doe je helemaal vanzelf. Totdat Draakje Durf zich op een dag anders voelde...
In dit boek staat op een toegankelijke en speelse manier verwoord en verbeeld hoe belangrijk een juiste ademhaling is. Het boek is niet alleen leuk voor kinderen, het staat voor (groot)ouders tevens boordevol met handige tips en trucs, waardoor het direct praktisch toepasbaar is.

Over de auteur:
Sandra Konst (Goes, 1974) is (therapeutisch) kinderyogadocente en kindercoach. Tijdens kinderyoga leert Sandra kinderen het verschil tussen spanning en ontspanning, net als 'Draakje Durf' dit leert in deze geweldige uitgave! Kinderen die druk zijn, slecht slapen, onzeker of angstig zijn hebben veel baat bij de oefeningen.

Auteur: Sandra Konst
Bullseye Publishing, januari 2018
ISBN : 9789491920493

Verkrijgbaar bij bol.com en via
Draakje Durf en de drakenadem – Bullseye Publishing 

Boekrecensie:
‘Sandra volgde haar therapeutisch kinderyoga opleiding bij Jip & Jan. Ze heeft een super leuk boekje geschreven met de titel 'Draakje Durf en de drakenadem'. Het boekje is goed te gebruiken door ouders, kinderyogadocenten, kindercoaches en leerkrachten die kinderen willen leren om bewust te worden van de manier waarop ze ademen. Goed ademen draagt namelijk bij aan zelfvertrouwen en controle (terug)krijgen over lichaam, emoties en geest. Naast dat het boekje leuk is om voor te lezen aan kinderen bevat het ook een aparte lesbrief met oefeningen om direct met kinderen aan de slag te gaan’.


Helen Purperhart (auteur, kindercoach en kinderyoga docent )

' als je weer goed leert ademen dan hoef je helemaal niet meer bang te zijn. Dan hoef je niet meer in paniek te raken' (uit: Draakje Durf) 
Draakje Durf kinderyoga lesbeschrijving

Deze lesbeschrijving is speciaal ontwikkeld voor kinderyoga docenten.
Los verkrijgbaar, inzetbaar bij de uitgave 'Draakje Durf en de drakenadem' van Sandra Konst.
Verkrijgbaar via Draakje Durf en de drakenadem – Bullseye Publishing CONTACTGEGEVENS

Email : sako74@zeelandnet.nl
KvK : 60531177
Tel : 06-47696346
IBAN : NL31 INGB 0792 8254 70

Vul hier het contactformulier in